Warning: rename(/home/customer/www/personeelsuitjestrand.nl/public_html/wp-statistics.log,/home/strandui/personeelsuitjestrand.nl/wp-content/uploads/wp-statistics/debug.log): No such file or directory in /home/customer/www/personeelsuitjestrand.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/class-wp-statistics.php on line 255
Bedrijfsuitje Zandvoort Strand? Stranduitje Zandvoort? - Personeelsuitje strand

Bedrijfsuitje strand Zandvoort

Bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort? Op het strand van Zandvoort organiseren wij diverse bedrijfsuitjes met verschillende strandactiviteiten. Een bedrijfsuitje Expeditie Robinson Beach, een strandzeskamp met 6 verschillende strandactiviteiten? Of wat dacht u van een E-chopper tour i.c.m. een strandactiviteit of wateractiviteit? Tijdens een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort kan het! Lekker actief bezig zijn en daarna lekker borrelen en genieten van een BBQ? Zandvoort beschikt over diverse leuke strandpaviljoens, die de catering verzorgen tijdens uw bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

   Kies een activiteit, vraag een offerte aan voor een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort en ontvang een vrijblijvende offerte.

Toont alle 12 resultaten

Tip
vanaf 35.00 p.p.
Tip
vanaf 35.00 p.p.
Tip
vanaf 35.00 p.p.
Tip
vanaf 25.00 p.p.
vanaf 45.00 p.p.
vanaf 40.00 p.p.
vanaf 37.50 p.p.
vanaf 35.00 p.p.
vanaf 29.50 p.p.

Vanaf 1 juni 2020 verzorgen wij 1.5 meter evenementen voor groepen

X