Percussie / djembe muziek workshop

Met z’n allen werken naar een eindresultaat. Of het nu gaat om een teambuilding sessie, een opwarming of tussentijdse losmaker bij een intensieve training of een feestje. Met de trommunicatie-workshop kunt u alle kanten op. Want trommuciceren is voor iedereen en voor elke gelegenheid. Deelnemers ontdekken onvermoede kanten aan zichzelf, durven opeens naar voren te treden of blijken juist een stapje terug te kunnen doen om anderen ruimte te geven.

Onder bezielende leiding van ervaren begeleiders wordt in korte tijd een muziekstuk neergezet dat klinkt als een klok. Muziekale kennis is niet vereist; iedereen kan overweg met de trommels, de rammel-, schud- en tikinstrumenten. Maar wel is belangrijk dat je rekening houdt met elkaar. Doe je dat niet, dan heb je alleen maar een aantal leuke geluiden bij elkaar. Doe je dat wel, dan heb je echte muziek.

Omdat elke groep anders is, verloopt ook elke workshop anders. De resultaten zijn echter altijd weer verrassend.

Verras uw klanten of medewerkers met een unieke workshop op allerlei voorwerpen die niet als instrument bedoeld zijn, maar waar wel degelijk muziek in zit. Met bloempotten, vuilniszakken, trapleren en rioleringsbuizen zijn fantastische effecten te verkrijgen.

De workshops worden gegeven door ervaren begeleiders die door Afrika hebben gereisd en daar met verschillende muzikanten en dansers gewerkt. Ze zijn eerste graads docentenin het geven van lessen, trainingen en het organiseren en verzorgen van optredens.

2 mogelijkheden
Bij deze workshop heeft u de keuze uit 2 programma’s. In het ene programma wordt gewerkt met afrikaanse muziekinstrumenten. In het andere programma wordt gewerkt met alledaagse voorwerpen, die juist niet als muziekinstrument dienen. U kunt hierbij denken aan: autovelgen, jerrycans, potten en pannen, 200 liter vaten en nog veel meer. Een ding is zeker. U zult verstelt zijn van het eindresultaat.

Locatie:
Op iedere gewenste locatie mogelijk

Arrangementsprijs:
Op aanvraag (sterk afhankelijk van het aantal deelnemers)

Bijzonderheden
– minimaal 10, maximaal 500 personen
– Op iedere gewenste locatie mogelijk
– Inclusief: alle benodigde materialen
– Exclusief: BTW, reiskosten en zaalhuur
– Tijdsduur : mogelijkheden vanaf 30 minuten tot 2 1/2 uur


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?