Zandsculptuur bouwen

Zandsculptuur bouwen in teams is een uitstekende teambuilding activiteit, voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken tijden een bedrijfsuitje, personeelsuitje aan het strand. Tijdens de teambuilding activiteit zandsculptuur bouwen in teams worden de verschillende talenten, die binnen de groep aanwezig zijn, duidelijk naar voren gebracht. Goede communicatie, overleg en samenwerking zijn belangrijke elementen om tot een goed eindresultaat te komen. Als alle zandsculpturen klaar zijn, leggen de teams uit wat zij met hun sculptuur uitbeelden. Op deze manier wordt een leuke activiteit gecombineerd met een uitstekend leerproces. Het bouwen van een zandsculptuur kan als fun onderdeel tijdens een personeelsuitje strand gewoon met strandzand. Voor een op zich staand teambuilding programma adviseren wij de professionele versie met speciaal zand uit Limburg.

Het thema
Het thema van de te bouwen zandsculpturen kan in overleg worden vastgesteld. Dit kan een concreet thema zijn als het bouwen van een kasteel, een gebruiksvoorwerp, een dier of een mensfiguur, maar ook een abstract thema als bijvoorbeeld imago, verandering,visie of competitie resulteert vaak in de meest creatieve zandsculpturen. Eigenlijk kunnen de ideeën niet gek genoeg zijn of ze zijn te realiseren in een zandsculptuur. Teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning zijn de ingrediënten voor de succesvolle programma’s Zandsculpturen Bouwen.

Kenmerken van deze activiteit
Teambuilding, creativiteit, inspanning, ontspanning, samenwerken naar een eindresultaat

Locatie
Zandscultuur bouwen is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden en ideaal als onderdeel van een personeelsuitje strand of een teambuilding programma.

Combinatie met andere strandactiviteiten
Zandsculptuur bouwen is als funonderdeel tijdens een personeelsuitje strand te combineren met vrijwel al onze overige activiteiten, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, knotshockey, mountainbiken, brandingkanoen, brandingraften, golfsurfen, suppen, mountainbiken en nog veel meer.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?