Stand Up Paddle boarden

Suppen (Stand Up Paddle boarden, in de volksmond “Suppen”), de nieuwste vorm van surfen verovert in hoog tempo de wateren van Nederland. Deze activiteit is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank en een peddel. Deze superleuke mix van balanceren, (staand) paddelen en surfen is een laagdrempelige activiteit maar aan de andere kant toch ook avontuurlijk. Iedereen kan er aan meedoen.

Na ontvangst op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort leren onze enthousiaste en goed opgeleide instructeurs je de basisprincipes van het “Suppen”. Onze instructeurs behandelen eerst de theorie over het “suppen” en vertellen je alles over de golven in de Noordzee. Daarna wordt op het strand geoefend om op de juiste manier op te staan, waarna we lekker het water in gaan en wij er alles aan om jou op je eerste “sup ervaring” te laten beleven!

Kwaliteit staat tijdens het suppen uiteraard voorop: we werken met kleine groepen, dus iedereen krijgt persoonlijk aandacht van een ervaren instructeur. Bovendien krijgt elke deelnemer tijdens het suppen een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, zwemvest en sup-board.

Indien de golfen te hoog zijn om de basisprincipes van het suppen bij te brengen, wordt een alternatief aangeboden. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan dit golfsurfen / brandingkanoen zijn.

Duur: ca. 1,5 uur

Locaties suppen
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort

Suppen in combinatie met andere (strand)activiteiten
Suppen is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingraften, branding kanoen, golfsurfen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?