Solextocht

Kent u ze nog, de oude solexen van vroeger? Ze zijn terug! Pure nostalgie! Onder leiding van een gids maakt u al tuffend een hilarische solextocht op hét vervoermiddel van weleer. De solextocht Noordwijk gaat over de boulevard, langs de duinen en bollenvelden, door de oude dorpskern van Noordwijk en niet te vergeten door de Zuid, de villawijk van Noordwijk.

Naast Noordwijk bieden wij ook solextochten aan vanuit onze andere strandlocaties, zoals Katwijk, Wassenaar en Zandvoort. Iedere locatie heeft haar eigen charmes en zijn geschikt voor een solextocht.

Na ontvangst bij een van onze partner paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort nemen onze enthousiaste en deskundige begeleiders u mee voor een fantastische solex tocht. Uiteraard krijgt u eerst een uitgebreide instructie, alvorens we beginnen aan de tocht. Als iedereen weet hoe een solex werkt en even geoefend heeft met het rijden op hét vervoermiddel van weleer, maken we een mooie solextour waarbij onze begeleiders u de mooiste plekjes van de directe omgeving laten zien.

Omdat solexen oude beestjes zijn er een reële kans is dat er altijd iets kan uitvallen, rijdt er altijd een bedrijfswagen met reserve -solexen  achter de groep aan, zodat u nooit lang hoeft stil te staan.

Locaties solextocht
Een solextocht kunnen we aanbieden in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort (andere locaties op aanvraag)

Solextocht in combinatie met andere (strand)activiteiten
Een solextocht is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, brandingraften, brandingkanoen, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?