Segway tocht

Stap op een Segway en maak een tour door Noordwijk! Dit vervoersmiddel van de toekomst is het eerste elektrisch aangedreven zelfballancerende voertuig ter wereld.

Het rijden op een Segway is een unieke en bijzondere ervaring. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. U bestuurt de Segway door middel van het stuur. Maar om vooruit te komen moet u uw lichaamsgewicht verplaatsen. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts. Leunt u vervolgens naar achteren dan remt de Segway af.

Na ontvangst bij een van onze partner paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort nemen onze enthousiaste en deskundige begeleiders u mee voor een fantastische belevenis, een segway tocht.

Alvorens wij aan de segway tocht beginnen krijgt u een training van 15 minuten. Deze training zorgt ervoor dat u op een veilige manier om kunt gaan met de Personal Transporter. Echt iedereen heeft het binnen 10 minuten door en een goed evenwichtsgevoel is niet nodig.

Na het oefenen maken we een tocht door de mooie omgeving van Noordwijk. Uiteraard mogen de duinen hierin niet ontbreken.

Locaties segway tocht
Een segway tocht kunnen we aanbieden in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort (andere locaties op aanvraag)

Segway tocht in combinatie met andere (strand)activiteiten
Een segway tocht is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, brandingraften, brandingkanoen, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?