Schilderen in teams

Schilderen in teams is een ideale keuze activiteit tijdens een bedrijfsuitje, personeelsuitje op het strand voor personen die wat minder sportief zijn of gewoon op een creatieve manier bezig willen zijn.

Na de ontvangst bij een van onze partner strandpaviljoens in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden splitsen we de groep op in drie of viertallen.

Tijdens het schilderen in teams maakt u in groepsverband in korte tijd een schilderij aan de hand van een door u gesteld thema. Verborgen talenten komen hierbij naar boven. Aan het einde geeft iedere groep een presentatie van het gemaakte kunstwerk, dat uiteraard mag worden meegenomen naar huis of kantoor. Wie weet schuilt zich onder uw gasten wel een Rembrandt of Van Gogh in spe.

Locatie
Schilderen in teams is te boeken als keuze onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden.
Tevens bieden wij deze activiteit ook aan als vergaderbreak.

Tijdsduur ca. 1,5 uur

Combinatie met andere strandactiviteiten
Schilderen in teams is te combineren met vrijwel al onze overige activiteiten, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingkanoen, brandingraften, golfsurfen, suppen, en nog veel meer.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?