Powerkiten / vliegeren

Powerkiten is een van de populairste strandactiviteiten van dit moment. Het waait namelijk bijna altijd in Nederland en iedereen kan het.
Ervaar tijdens de workshop powerkiten de trekkracht van de wind, laat je meeslepen door het zand en maak als het meezit ook nog een sprongetje. Fun verzekerd!

Programma
Na aankomst op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden volgt allereerst en instructie van onze enthousiaste instructeurs. Vervolgens maakt u in kleine groepjes kennis met het spectaculaire powerkiten. Na een kwartier zult merken dat eigenlijk iedereen het kan. Omdat we bij het powerkiten afhankelijk zijn van de wind, nemen we uiteraard vliegers mee in diverse formaten. Wij beschikken over vliegers van 80 cm tot maar liefst 4,5 meter breed.
Duur workshop powerkiten: ca. 1,5 uur

Locaties powerkiten
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden

Combinatie met andere (strand)activiteiten
Powerkiten is te combineren met vrijwel alle overige activiteiten zoals beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, brandingraften, brandingkanoen, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?