Knotshockey

Knotshockey is een superleuke strandactiviteit met een hoog fun gehalte. Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Knotshockey heeft veel weg van hockey, maar de bal is lichter en een stuk zachter, dus absoluut niet gevaarlijk om te spelen.

De spelregels zijn vereenvoudigd. Zo mag er vanuit het hele veld worden gescoord, is er geen vast keeper en wordt er minder gelet op het spelen van de bal met het lichaam en knotshockey. Bovendien kent knotshockey geen strafcorner. Iedereen krijgt een kunststof knots, met aan het uiteinde een dikke zachte foam-laag. Met 2 doeltjes, 10 bouncesticks, 1 bal en 5 spelers per team speelt u een snel en enerverend spel, wat resulteert in onvoorspelbare reacties van bal, knots en medespeler en geweldige lachbuien onder de deelnemers.

Locatie
Knotshockey is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden en ideaal als onderdeel van een personeelsuitje strand.

Combinatie met andere strandactiviteiten
Knotshockey is te combineren met vrijwel al onze overige activiteiten, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingkanoen, brandingraften, golfsurfen, suppen, mountainbiken en nog veel meer.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?