GPS tocht & GPS teambuilding

Ontdek de duinen en het strand van Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden tijdens een ontspannende GPS tocht.
Deze tocht is ideaal als keuze onderdeel tijdens een bedrijfsuitje, personeelsuitje aan het strand voor de personen die het liever wat rustiger aan willen doen.

Een GPS tocht is erg uitdagend want dit systeem wijst u door middel van een digitaal kompas hemelsbreed de weg. Met uw team bepaalt u dus uw eigen route.

Na ontvangst op het strand of bij een van onze partner paviljoens in Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden krijgt u van onze instructeur allereerst een instructie over de werking van een GPS (Global Position System), waarna u in groepjes vertrekt voor een leuke wandeling over het strand en door de duinen.

Duur: 1 – 1,5 uur

GPS teamwork & teambuilding
Wilt u de GPS tocht niet als keuze onderdeel tijdens een bedrijfsuitje / personeelsuitje strand boeken, maar als teambuilding uitje? Boek dan ons programma GPS Teamwork.

In teams vertrekt u in teams met GPS door de duinen van Noordwijk naar verschillende opdrachten.
Uw team moet communiceren, samenwerken en op elkaar vertrouwen. Tijdens de tocht komt u met uw team voor diverse opdrachten te staan. De activiteiten onderweg kunnen zijn: Portofoon Tangram Puzzel (communicatie-opdracht), Spinnenweb, over the top, katapult bouwen en schieten, skilattenrace, etc. Alles in teamverband! Na de laatste opdracht vertrekt u naar het thuiscoördinaat. Natuurlijk wordt aan het einde het winnende team bekend gemaakt.

De tocht kan (afhankelijk van de locatie) zowel wandelend, op de fiets als per step worden geboekt. Duur ca. 2-3 uur

Klik hier voor ons teambuilding uitje GPS Teamwork

Locaties GPS tocht
Noordwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden

GPS tocht in combinatie met andere (strand)activiteiten
Een GPS tocht is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingraften, branding kanoen, golfsurfen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?