Golfsurfen

Heb je nog nooit eerder gesurft en wil je kennismaken met een spectaculaire strandactiviteit? Dan is golfsurfen de activiteit om de golven van Noordzee te leren bedwingen. Deze activiteit is met name geschikt als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsuitje op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort.

Na ontvangst op onze strandlocatie leren we je de basisprincipes van het golfsurfen. Onze goed opgeleide en enthousiaste instructeurs behandelen eerst de theorie over het golfsurfen en vertellen je alle ‘ins en outs’ over de golven in de Noordzee. Daarna gaan we het strand op om te oefenen. Liggen op het board, peddelen en uiteindelijk de take-off (het opstaan op het board). Uiteraard gaan we daarna lekker het water in en doen onze instructeurs er alles aan om jou op je eerste golf te laten staan!

Kwaliteit staat uiteraard voorop: we werken met kleine groepen, dus iedereen krijgt persoonlijk aandacht van een ervaren instructeur. Bovendien krijgt elke deelnemer tijdens het golfsurfen een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, zwemvest en golfsurfboard.

Locaties golfsurfen
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort

Golfsurfen in combinatie met andere (strand)activiteiten
Golfsurfen is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingraften, branding kanoen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?