Discgolf

Disc golf is de frisbee variant van golf en goed speelbaar op het strand of in de duinen. In plaats van met een balletje en (vele verschillende) golfclubs wordt disc golf gespeeld met een frisbee. Er wordt geworpen op pole holes (een soort vangmand) die op verschillende afstanden van elkaar verwijderd staan.

Programma
Na de ontvangst op het strand of bij een van onze partner strandpaviljoens in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden volgt allereerst een instructie door onze enthousiaste begeleider(s), waarna er eerst een aantal werpoefeningen volgen.

Na het oefenen worden er teams geformeerd, krijgt iedere teamspeler een eigen disc en kan de wedstrijd beginnen
Het doel van het spel disc golf is om in teamverband in zo min mogelijk worpen het disc golf-parcours, bestaande uit 9 of 18 holes, af te leggen. Het team wat uiteindelijk over 9 of 18 holes het minst aantal worpen nodig gehad heeft, is de winnaar.

Als afsluiting zal nog een spannende disc golf estafette worden gespeeld.

Tijdsduur ca. 1 – 1,5 uur

Locatie
Disc golf is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden

Combinatie met andere strandactiviteiten
Disc golf is te combineren met vrijwel al onze overige activiteiten, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, beachgolf, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingkanoen, brandingraften, golfsurfen, suppen, mountainbiken en nog veel meer.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?