Branding raften

Brandingraften is de ultieme uitdaging om in teamverband de golven van de Noordzee te bedwingen.

Na ontvangst bij een van onze partner paviljoens op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort of IJmuiden nemen onze enthousiaste en deskundige begeleiders u mee voor een fantastische belevenis. Na het aantrekken van de wetsuits en zwemvesten en het passen van de helmen volgt eerst een uitgebreide instructie over het brandingraften.

Vervolgens wordt een raft indeling gemaakt en stapt u met maximaal 8 personen in een van onze raftboten. Uiteraard gaat op iedere raftboot een instructeur mee. U leert in teams door de branding te komen en terug te surfen over de golven. Het brandingraften wordt uiteraard afgesloten met een wedstrijd. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish…De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega’s of klanten werken het beste samen?

Locaties brandingraften
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort of IJmuiden

Brandingraften in combinatie met andere (strand)activiteiten
Brandingraften is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, brandingkanoen, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?