Branding kanoën

Laat je verleiden en maak kennis met de leukste watersport aan het strand … branding kanoen! Trotseer de golven en leer door de branding te komen om je vervolgens over deze golven terug te laten surfen. Fun verzekerd!

Een brandingkano is een kano waar je bovenop zit (volledig veilig dus). Deze opzit-kano werd ontwikkeld in Australië en Zuid-Afrika voor de lifeguards om nog makkelijker door de branding te komen en snel weer terug te surfen. De kano’s zijn stabiel, snel, veilig, en je kunt de eerste keer ook meteen echt over de golven surfen!

Na ontvangst op het strand bij een van onze partnerpaviljoens in Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort of IJmuiden trekken we de wetsuits aan en volgt een uitgebreide instructie door onze enthousiaste en deskundige kano-instructeurs.
Je start tijdens het branding kanoen met een aantal basistechnieken, leert door de branding heen te komen (met golven van soms wel 2 meter hoog!), om vervolgens met grote snelheid terug te surfen richting het strand.
Kwaliteit staat uiteraard voorop: we werken met kleine groepen, dus iedereen krijgt persoonlijk aandacht van een ervaren instructeur. Bovendien krijgt elke deelnemer tijdens het branding kanoen een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest.

Locaties branding kanoen
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort of IJmuiden

Branding kanoen in combinatie met andere (strand)activiteiten
Branding kanoen is te combineren met vrijwel alle overige (strand)activiteiten zoals powerkiten ofwel vliegeren, beachvolleybal, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingraften, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?