Beachvolleybal

Bedrijfsuitje beachvolleybal organiseren? Beachvolleybal is een sport die niet weg te denken is van het strand. Beachvolleybal tijdens uw bedrijfsuitje is gegarandeerd een succes. Deze strandactiviteit is te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsuitje strand, maar ook als een op zich staand toernooi. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert voor u een beachvolleybal toernooi voor groepen tot 150 personen. Organisatie, op- en afbouw veld(en), wedstrijdschema’s, scheidsrechters, eventuele prijsuitreiking … u heeft er geen omkijken naar.

Na ontvangst op het strand worden de (vooraf ingedeelde) teams verdeeld over één of meerdere beachvolleybalvelden (afhankelijk van het aantal personen). In poules van 3 of 4 teams spelen we eerst de poulewedstrijden. Vervolgens volgen de kruisfinales, waarna er uiteindelijk naar een zinderende finale wordt toegewerkt.

Combinatie met andere (strand)activiteiten
Beachvolleybal is tijdens een bedrijfsuitje op het strand te combineren met vrijwel alle overige activiteiten zoals powerkiten, disc golf, beachgolf, zandsculptuur bouwen, knotshockey, zandsculptuur bouwen, brandingraften, brandingkanoen, golfsurfen, suppen, blokarten (alleen IJmuiden), solextocht, segway tocht, etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Locaties beachvolleybal (toernooi)
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden

Catering
Voor onze personeelsuitjes strand zijn wij vaste partner van maar liefst 17 strandpaviljoens, waardoor u een ruime keuze heeft uit diverse mooie locaties, van low budget tot super de luxe. Vanaf deze locaties beschikken wij ook over de benodigde vergunningen voor het organisatie van personeelsuitjes op het strand.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?