Beachgolf

Beachgolf (ook genoemd strandgolf) op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden. De ideale vergaderbreak op het strand voor groepen die even lekker willen uitwaaien na een intensieve meeting. Maar ook te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsuitje strand.

Na ontvangst op het strand of bij een van onze partner strandpaviljoens volgt allereerst een instructie beachgolf (strandgolf) door onze enthousiaste instructeur, waarna we beginnen met afslaan vanaf afslagmatjes. Dit doen we op chipnetjes, die op verschillende afstanden staan. Na het afslaan gaan we echt beginnen!

Bij het bedrijfsuitje beachgolf (strandgolf) op het strand kan je alle regeltjes vergeten. We noemen beachgolf (strandgolf) niet voor niets “golf met een knipoog”. Na de teamindeling ontvangt iedereen één club en één balletje. Op het strand zetten we, afhankelijk van de beschikbare ruimte, 9 holes uit. Het is tijdens het bedrijfsuitje beachgolf (strandgolf) de bedoeling om in kleine groepjes alle holes af te gaan. Welk team heeft de minste slagen nodig?

Locatie
Beachgolf (strandgolf) is te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, IJmuiden

Tijdsduur ca. 1,5 uur

Combinatie met andere strandactiviteiten
Beachgolf (strandgolf) is te combineren met vrijwel al onze overige activiteiten, zoals vliegeren, powerkiten, beachvolleybal, knotshockey, disc golf, zandsculptuur bouwen, mountainbiken, brandingkanoen, brandingraften, golfsurfen, suppen, en nog veel meer.


Activiteiten en workshops

Klaar voor een onvergetelijk uitje op strand?